doe-het-zelf beitspakket

Maak je Douglas picknicktafel compleet met ons doe-het-zelf beitspakket! Om jouw tafel nog persoonlijker en duurzamer te maken, bieden wij een eenvoudig te gebruiken beitspakket aan. Dit pakket bevat een blik van Remmers HK-Lazuur 3in1 in de natuurlijke kleur Douglas, perfect afgestemd op jouw tafel, en een hoogwaardige platte beitskwast voor een soepele applicatie.

Remmers HK Lazuut, verleng de levensduur van je Douglas tafel

Of je nu gaat voor een subtiele bescherming of je tafel een rijkere uitstraling wilt geven, ons beitspakket maakt het mogelijk. Het HK-Lazuur 3in1 biedt een uitstekende bescherming tegen UV-straling, vocht, en is preventief tegen schimmel en algen, terwijl de speciaal meegeleverde kwast zorgt voor een gelijkmatige dekking. Met dit pakket geef je jouw picknicktafel niet alleen een mooie afwerking maar draag je ook bij aan een langere levensduur.

Bestel het nu als een optie bij je picknicktafel en geniet van de volledige Houtmoat-ervaring, met de zekerheid van een product dat speciaal is ontworpen om jouw buitenmeubilair te beschermen en verfraaien.

Dit product is als optie mee te bestellen met de volgende producten:

Douglas picknicktafel 180 cm

Douglas picknicktafel 200 cm

Douglas picknicktafel 220 cm

Douglas picknicktafel 250 cm

Douglas picknicktafel 300 cm

Douglas kinderpicknicktafel

Meer Informatie

Remmers HK Lazuut, verleng de levensduur van je Douglas tafel