Extra opties voor je picknicktafel

Bij Houtmoat kun je extra opties kiezen voor uw picknicktafel. Zo kan een tafel in de beits of olie gezet worden. De tafel van een parasolgat of opklapbare banken voorzien worden of geleverd worden met rubberen “onderzetters”. Wil je de tafel gemonteerd afgeleverd hebben of zet je hem liever zelf in elkaar? Op deze pagina gaan wij dieper in op de mogelijkheden voor jou.

 

Behandeling

Je kunt jouw picknicktafel in de beits of olie zetten, hiermee creëer je een langere levensduur. Je verlengt de levensduur gemiddeld met 5 jaar. Uiteraard kun je de tafel ook onbehandeld laten. Hij gaat dan een dikke 10 tot 15 jaar mee. Bij Houtmoat bestel je snel en makkelijk een doe-het-zelf beits pakket mee. Voor meer informatie over olie en beits lees je op onze onderhoudspagina.

Douglas picknicktafel 300cm onbehandeld

Picknicktafel onbehandeld

Douglas picknicktafel 300cm in de beits vanaf de zijkant

Picknicktafel behandeld

Parasolgat

Wil je lekker genieten onder een parasol. Dan raden wij jou aan om voor een parasolgat te kiezen. Wij maken een keurig gat van 6cm doorsnee in het midden van jouw tafel. De onderkant van de tafel voorzien wij van een extra steun om de symmetrie te behouden.

Douglas picknicktafel met parasolgat
Douglas picknicktafel met parasol

Opklapbare banken

Maak het je gemakkelijk met opklapbare bankjes! Perfect voor wie flexibiliteit waardeert zonder in te leveren op stijl. Of je nu meer ruimte nodig hebt of je picknicktafel wilt aanpassen aan verschillende gelegenheden, onze opklapbare bankjes bieden de ideale oplossing. Voeg een vleugje gemak toe aan je buitenruimte en geniet van de vrijheid om je picknicktafel precies zo te gebruiken zoals jij dat wilt.

Douglas picknicktafel opklapbaar
Douglas picknicktafel opklapbaar
Douglas picknicktafel met opklapbare banken

Volledige montage of bouwpakket?

Bij Houtmoat bieden we je niet alleen kwaliteit en duurzaamheid, maar ook gemak. Onze picknicktafels zijn nu verkrijgbaar als handige bouwpakketten, ideaal voor eenvoudig transport en moeiteloze montage. Met het blad, de poten en de bankjes al voorgemonteerd, zet je jouw nieuwe picknicktafel in een handomdraai in elkaar. De optie bouwpakket is helaas niet mogelijk op onze kinderpicknicktafel.

Of je nu beperkte ruimte hebt, zelf wilt klussen, of gewoon geniet van het gemak van thuisbezorging zonder zorgen, onze bouwpakketten zijn de perfecte oplossing. Elk pakket bevat alle benodigde onderdelen en een duidelijke handleiding, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe buitenmeubel.

Eenvoud, gemak en kwaliteit gaan hand in hand bij Houtmoat. Bestel jouw picknicktafel als bouwpakket en ervaar zelf hoe eenvoudig het is om jouw buitenruimte te verrijken.

Houtmoat Douglas picknicktafel doe-het-zelf bouwpakket

Leverbaar als bouwpakket (2x poten, 1x tafelblad, 2x bankjes, 2x schoren en bijbehorende schroeven)

Douglas picknicktafel

Volledig door Houtmoat gemonteerd.

Persoonlijke Gravure Op Maat

Bij Houtmoat geloven we dat elke picknicktafel meer kan zijn dan alleen een plek om samen te komen; het kan een persoonlijk statement zijn. Daarom bieden we je de exclusieve service om jouw logo of een speciale tekst in de zijkanten van onze picknicktafels te branden. Of het nu gaat om de naam van je bedrijf, een inspirerende quote, of een herinnering aan een speciaal moment, wij maken het op maat voor jou.

Elke gravure is een kunstwerk op zich, zorgvuldig uitgevoerd in overleg met jou, om zeker te zijn dat het eindresultaat precies is zoals jij voor ogen hebt. Deze service biedt niet alleen een prachtige manier om je tafel te personaliseren, maar ook een unieke kans om je merk te promoten of een persoonlijk tintje aan je buitenruimte te geven.

Hoe werkt het?

  1. Overleg: Vraag een offerte aan, vermeld je tekst of upload je bestanden en wij gaan samen met jou kijken naar de mogelijkheden.
  2. Ontwerp: Ons team zet jouw ideeën om in een ontwerp dat klaar is om gegraveerd te worden.
  3. Realisatie: Wij branden jouw ontwerp met precisie en zorg in de picknicktafel, waardoor het een integraal onderdeel van de tafel wordt.

Maak van jouw Houtmoat picknicktafel een uniek meesterwerk dat spreekt. Of het nu voor zakelijk gebruik is, een geschenk, of gewoon om je eigen buitenruimte te verfraaien, een gepersonaliseerde gravure maakt het verschil. Laat ons je helpen om jouw visie tot leven te brengen.

Douglas picknicktafel met tekst erin gegraveerd
Douglas picknicktafel