ZAKELIJK BESTELLEN

Bij Houtmoat begrijpen we de unieke behoeften van zakelijke klanten, recreatieve ondernemingen en educatieve instellingen.

Onze robuuste, duurzame picknicktafels van Douglas hout bieden niet alleen een praktische oplossing voor buiten- en binnenzitgelegenheden, maar verrijken ook elke ruimte met hun stoere en esthetische uitstraling. Ontdek de zakelijke voordelen van onze producten en hoe wij maatwerk bieden voor elk type organisatie.

JOUW VOORDELEN

VOOR BEDRIJVEN

Versterk jouw bedrijfsomgeving

Creëer een uitnodigende buitenruimte voor je werknemers en bezoekers met onze Houtmoat picknicktafels. Ideaal voor pauzegebieden, bedrijfstuinen of als onderdeel van uw bedrijfsterrein, onze tafels bieden een duurzame en stijlvolle zitoplossing. Profiteer van:

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

Laat ons je helpen om een verschil te maken in jouw buiten- of binnenruimte. Vraag nu direct nog een offerte aan en wij helpen je graag.

VOOR RECREATIE

Verhoog de aantrekkelijkheid van jouw recreatieve locatie

Of je nu een camping, vakantiepark of een andere recreatieve faciliteit beheert, onze Houtmoat picknicktafels zorgen voor een natuurlijke en gastvrije sfeer. Onze tafels zijn perfect voor:

VOOR SCHOLEN

Stimuleer buitenleren en ontspanning

Voor educatieve instellingen bieden onze picknicktafels een perfecte oplossing voor buitenklassen, pauzeruimtes en speelplaatsen. Ze zijn veilig, duurzaam en ontworpen voor de energie van kinderen. Ontdek de voordelen:

FAQ voor zakelijk bestellen bij Houtmoat

Wij hebben een aantal veelgestelde vragen voor u op een rijtje gezet.

Ja, voor onze zakelijke klanten bieden wij de mogelijkheid om op rekening te kopen. Dit vereenvoudigt het aankoopproces en biedt meer flexibiliteit in betalingsbeheer. Daarnaast is het ook mogelijk eerst een offerte te ontvangen voor de aanvraag van bijvoorbeeld een PO.

Zeker. Wij bieden uitstekende klantenservice, inclusief snelle antwoorden op al uw vragen binnen 24 uur en ondersteuning bij onderhoud en gebruik van onze picknicktafels.

Ja, wij bieden leveringsdiensten aan in heel Nederland. Ongeacht jouw locatie, we zorgen ervoor dat je bestelling veilig en efficiënt wordt afgeleverd.

Absoluut. Wij begrijpen dat elke zakelijke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij persoonlijk advies en stellen we een offerte op maat op om te verzekeren dat onze producten perfect aansluiten bij jouw project en budget.

Ja, wij bieden maatwerkoplossingen voor al onze zakelijke klanten. Of je nu een specifieke afmeting, stijl of zelfs personalisatie met jouw bedrijfslogo wenst, ons team werkt nauw met u samen om aan uw unieke eisen te voldoen.

PARTNERSCHAP EN SERVICE OP MAAT

Bij Houtmoat waarderen we het partnerschap met onze zakelijke klanten. We zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende service, van persoonlijk advies tot aanpassing aan jouw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe onze Houtmoat picknicktafels jouw ruimte kunnen transformeren.