Over ons

Bij Houtmoat specialiseren wij ons niet zomaar op picknicktafels en tuintafels; we vervaardigen duurzaamheid en robuustheid in elke ontmoetingsplaats. Ons geheim? Douglas hout van topkwaliteit, bekend om zijn levensduur van 10 tot 15 jaar – een levensduur die met de juiste zorg zelfs tot 20 jaar kan worden verlengd.

Elke picknicktafel en tuintafel wordt met zorg en op bestelling gemaakt, waarbij we een reeks standaardafmetingen aanbieden: van 180 cm tot een indrukwekkende 300 cm, allemaal met een houtdikte tussen 4,5 en 5 cm. Heb je een specifieke maat in gedachten? Wij staan open voor maatwerkoplossingen. Neem gerust contact met ons op om jouw wensen te bespreken of vraag een offerte aan.

Onze werkplaats is gevestigd in Heeten, Overijssel. Bezoek is alleen op afspraak

Onze adresgegevens

Houtmoat vof
Dorpsstraat 6
8111 AD Heeten
KvK 87143526

Rabobank: NL33 RABO 0199 4867 51
E-mail: info@houtmoat.nl

Duurzaam en verantwoordelijk ondernemen

Bij Houtmoat zetten we ons volledig in voor een betere wereld door duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

We kiezen bewust voor hout met het FSC-keurmerk waar mogelijk, wat jou verzekert dat ons hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

Daarnaast zetten we voor elke verkochte picknicktafel een stap verder voor het milieu: we adopteren een stukje regenwoud in Costa Rica. Met elke aankoop ontvang je een persoonlijk certificaat, voorzien van jouw naam, de datum en uitgebreide informatie over jouw bijdrage aan het behoud van het regenwoud. Zo werken we samen aan de oplossing voor klimaatverandering en de bescherming van regenwouden. Ontdek meer over ons initiatief op: www.adopteerregenwoud.nl

Bij elke bestelling van een tafel adopteren wij 2m2 regenwoud.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

Laat ons je helpen om een verschil te maken in jouw buiten- of binnenruimte. Vraag nu direct nog een offerte aan en wij helpen je graag.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN..

23 april 2024

Het is een prachtige tafel

Het is een prachtige tafel, goede kwaliteit en een super snelle levering!

alfonshagen.nl

9 april 2024

Prachtige picknicktafel en geweldige service

Via google bij Houtmoat beland voor een duurzame, goede kwaliteit picknicktafel. Ik heb deze zelf opgehaald als bouwpakket. De liefde voor het product was aan alle kanten voelbaar. Heel vriendelijke service om alle delen in de auto te leggen. Het in elkaar zetten was eenvoudig. Ik heb al vele houten bouwpakketten in elkaar gezet maar dit is de eerste waarbij alle voorgeboorde gaten precies klopten, hele duidelijke foto-uitleg. 

Chris

29 maart 2024

Picknicktafel is prachtig en solide

Picknicktafel is prachtig en solide. Goede communicatie en service.

Jeannette

22 februari 2024

Prachtige picknicktafel, zeer mooi product

Práchtige robuuste picknicktafel voor scherpe prijs. Súper service; snel, communicatief, vriendelijk en professioneel. Wij konden onze tafel binnen 24 uur ophalen.

Paulien Vrijhof

29 januari 2024

Stevige picknicktafels

Wij zijn ontzettend blij met de stoere en stevige picknicktafels van Houtmoat op ons schoolplein. Ze geven ons plein een natuurlijke uitstraling en zijn ideaal als rustpunt voor zowel leerlingen, leerkrachten als voorbijgangers.

Susanne Basten

11 september 2023

Mooie picknick tafel gekocht en prima..

Mooie picknick tafel gekocht en prima service! De tafel werd verrassend snel geleverd en op de plaats gezet in de tuin. We zitten er heel graag aan, goede zit, goede kwaliteit hout en mooie uitstraling.

Hester

5 september 2023

Kinder-picknicktafel mooi op tijd geleverd

We kochten de kinder-picknicktafel van Houtmoat. Ik vond de tafel er mooi & degelijk uitzien, in het echt is dat ook zo. Het contact met de makers was duidelijk en snel. De kindertafel kon niet ongemonteerd geleverd worden, maar na overleg lukte het ons toch de tafel hier te krijgen. De kinderen hebben er heerlijk aan gegeten afgelopen weekend! (je kunt er met groot gemak 4 7-jarigen aan kwijt 🙂 )

MB

6 juli 2023

De tweede tafel van de mannen van Houtmoat.

De tweede tafel van de mannen van houtmoat! Supermooie 3 meter tafel dit keer. Wat ik supertof vind is dat houtmoat van een deel van de opbrengst een stuk bos koopt. Je krijgt hier een certificaat van, echt top! Verder netjes bezorgd en neergezet. Wij zijn er blij mee

klant

21 juni 2023

Goed gevoel

Nadat we vele sites en tuincentra hadden bezocht, kwamen we uit bij Houtmoat. Omdat we in de buurt wonen, zijn we even langs gereden. We hadden gelijk een goed gevoel bij de tafel en de mannen van Houtmoat. Vandaag is de picknicktafel geleverd; geweldig mooi gemaakt van degelijk materiaal. Bedankt!

Lensink

20 juni 2023

Picknicktafel Houtmoat

Picknicktafel besteld bij houtmoat. Mannen denken mee bij een afwijkende maat, vriendelijk in contact en hebben een super mooie tafel bij huis bezorgd! Tafel was sneller klaar dan afspraak. Aanrader!

Frank en Margot Wagemans

20 juni 2023

Mooie stevige tafel

Mooie stevige tafel, 220cm precies goed om met zn achten aan te zitten! Bouwpakket zit snel in elkaar.

dsxsall.nl

19 juni 2023

Dik tevreden

Ik heb een zeer nette picknicktafel opgehaald bij Wout van Houtmoat. Werd vriendelijk ontvangen door Wout en liet enthousiast mij zijn werkplaats zien. Wout heeft me geholpen met het inladen van de tafel en heeft mij duidelijke instructies gegeven hoe ik hem zelf in elkaar kon zetten. De kwaliteit van de tafel is ook uitstekend, mooi douglas hout en super sterk. Ik heb een goede ervaring gehad met Houtmoat, een degelijke tafel voor een nette prijs. Zeker het rijden waard. Bedankt!

Max verhoef

18 mei 2023

Een echte aanrader

Een picknicktafel gekocht en opgehaald. Mooie stoere en robuuste tafel die goed afgewerkt is. De mensen zijn echt behulpzaam en geven goede service. Echt een aanrader om hier een picknicktafel te kopen.

Nico

11 mei 2023

Top bedrijf

Top bedrijf, leuke mensen en een prachtige tafel!

Jan