Onze robuuste Douglas tuintafels. 

Tuintafels die zowel stoer, robuust als duurzaam zijn, dat is Houtmoat!

Ontdek de unieke charme van onze Houtmoat Douglas tuintafels, vervaardigd uit hoogwaardig Douglas hout met een dikte van 4.5 tot 5 cm. Deze tafels zijn ontworpen om elke buitenruimte te verfraaien, met een gegarandeerde levensduur van 10 tot 15 jaar, zelfs zonder behandeling. Door zorgvuldig onderhoud kan de levensduur zelfs met nog eens 5 jaar worden verlengd. Beschikbaar in verschillende afmetingen van 200 cm tot 240 cm, vind je altijd een Houtmoat tuintafel die perfect aansluit bij jouw wensen en buitenomgeving.

douglas-tuintafel-x-poot

TUINTAFEL X-POOT 200 CM

Verkrijgbaar met 2 soorten X poten

Vanaf € 474,00 

Meer informatie
Houtmoat Douglas kindertafel

KINDERTAFEL 130 CM

Geschikt voor 4-6 kinderen

Vanaf € 224,00 

Meer informatie
douglas-tuintafel-x-poot

TUINTAFEL X-POOT 200CM

Verkrijgbaar met 2 soorten X poten

Vanaf € 474,00 

Meer informatie
douglas-tuintafel-x-poot

TUINTAFEL X-POOT 220CM

Verkrijgbaar met 2 soorten X poten

Vanaf € 524,00 

Meer informatie
douglas-tuintafel-x-poot

TUINTAFEL X-POOT 250CM

Verkrijgbaar met 2 soorten X poten

Vanaf € 574,00 

Meer informatie

Duurzame stijl en kwaliteit voor je buitenruimte

Bij Houtmoat geloven we dat een hoogwaardige tuintafel meer is dan alleen een plek om te zitten; het vormt het hart van tuinfeesten, familiebijeenkomsten en ontspannen middagen. Daarom zijn onze tuintafels van Douglas hout niet alleen ontworpen om de elementen te trotseren, maar ook om warmte en verfijning toe te voegen aan elke buitenomgeving. Met een dikte van 4.5 tot 5 cm bieden onze tafels ongeëvenaarde duurzaamheid en robuustheid, terwijl ze toch een natuurlijke en uitnodigende uitstraling behouden.

Elk van onze modellen, variërend van 200 cm tot 250 cm, is zorgvuldig ontworpen om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Of je nu een ruime tafel nodig hebt voor uitgebreide familiebijeenkomsten of een compactere optie voor intieme ontmoetingen, Houtmoat heeft een scala aan mogelijkheden. Bovendien draagt elke aankoop bij aan duurzame praktijken, aangezien we ons inzetten voor het behoud van regenwouden en het bevorderen van milieuvriendelijk ondernemen.

Ontdek vandaag nog hoe onze tuintafels van Douglas hout de perfecte combinatie bieden van functionaliteit, duurzaamheid en elegantie. Laat Houtmoat je helpen om een buitenruimte te creëren waarin onvergetelijke momenten worden gedeeld. Onze Douglas tuintafels worden op maat gemaakt in Heeten, Overijssel.

Afmetingen Douglas tuinTAFELS

Onze tuintafels zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen: tuintafel 2m, tuintafel 2.2m, tuintafel 2.5m, tuintafel 200cm, tuintafel 220cm en tuintafel 250cm.