Geef je Picknicktafel een Persoonlijk Tintje met Tekst en Logo Gravures.

Ben je op zoek naar een manier om je picknicktafel te personaliseren? Met onze professionele lasergraveermachines kun je teksten en logo’s laten graveren op verschillende onderdelen van je Douglas picknicktafel. Of het nu voor een speciale gelegenheid, bedrijfsbranding, of een unieke persoonlijke boodschap is, wij bieden de perfecte gravure-optie. Ook voor jouw recreatiebedrijf of school.

OPTIES VOOR GRAVEREN

Bij Houtmoat begrijpen we dat elke picknicktafel uniek moet zijn. Daarom bieden we diverse gravure-opties aan waarmee je je tafel kunt personaliseren. Of je nu kiest voor een subtiele gravure op de poot, een inspirerende quote op het bankje, of een opvallend logo op het tafelblad, wij zorgen ervoor dat jouw ontwerp perfect tot zijn recht komt. Ontdek hieronder de verschillende mogelijkheden en kies de optie die het beste bij jouw wensen past. Vraag direct een offerte aan.

Persoonlijke boodschap

Voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, jubilea, verjaardagen en andere mijlpalen is een gegraveerde picknicktafel een uniek en blijvend cadeau. Met onze professionele lasergravures kun je een persoonlijke boodschap, namen, data of symbolen toevoegen aan de poten, bankjes of het tafelblad van de picknicktafel. Dit geeft niet alleen een stijlvol en persoonlijk tintje aan je cadeau, maar zorgt ook voor een blijvende herinnering aan de bijzondere gelegenheid.

MAAK JE PICKNICKTAFEL UNIEK.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor je gegraveerde tekst of logo!

VOOR RECREATIE

Personaliseer je recreatiebedrijf met gegraveerde picknicktafels

Voor recreatiebedrijven is het belangrijk om een uitnodigende en herkenbare omgeving te creëren voor je gasten. Onze gegraveerde picknicktafels bieden de perfecte oplossing om je merk te versterken en je buitenruimte te verfraaien. Met professionele lasergravures kun je jouw bedrijfslogo of een welkomstboodschap toevoegen aan de poten, bankjes of het tafelblad van je Douglas picknicktafel. Deze persoonlijke touch zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar verhoogt ook de herkenbaarheid en professionaliteit van je bedrijf. Kies voor kwaliteit en duurzaamheid met Houtmoat, en geef je gasten een unieke ervaring. Vraag direct een offerte aan.

VOOR SCHOLEN

Personaliseer jouw schoolomgeving met gegraveerde picknicktafels

Voor jouw school is het belangrijk om een inspirerende en herkenbare omgeving te creëren voor leerlingen en personeel. Onze gegraveerde picknicktafels bieden de perfecte oplossing om de schoolidentiteit te versterken en de buitenruimte te verfraaien. Met professionele lasergravures kun je het schoollogo, motto of motiverende teksten toevoegen aan de poten, bankjes of het tafelblad van jouw Douglas picknicktafel. Deze persoonlijke touch zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar bevordert ook een gevoel van trots en betrokkenheid bij de schoolgemeenschap. Kies voor kwaliteit en duurzaamheid met Houtmoat, en geef jouw leerlingen een unieke en inspirerende plek om te leren en te ontspannen. Vraag direct een offerte aan.

VOOR Bedrijven

Personaliseer jouw bedrijfsomgeving met gegraveerde picknicktafels

Voor bedrijven is het belangrijk om een professionele en herkenbare omgeving te creëren voor zowel medewerkers als klanten. Onze gegraveerde picknicktafels bieden de perfecte oplossing om je merk te versterken en je buitenruimte te verfraaien. Met professionele lasergravures kun je jouw bedrijfslogo, slogan of een inspirerende boodschap toevoegen aan de poten, bankjes of het tafelblad van jouw Douglas picknicktafel. Deze persoonlijke touch zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar verhoogt ook de herkenbaarheid en professionaliteit van je bedrijf. Kies voor kwaliteit en duurzaamheid met Houtmoat, en geef je bedrijf een unieke uitstraling. Vraag direct een offerte aan.

Met deze aanpassingen zorg je ervoor dat de buitenruimte van jouw bedrijf niet alleen functioneel, maar ook aantrekkelijk en uniek is, wat bijdraagt aan een positieve en motiverende omgeving voor medewerkers en bezoekers.

PROFESSIONELE LASERGRAVURE VOOR JE PICKNICKTAFEL.

Bij Houtmoat gebruiken we een geavanceerde lasergraveermachine om de hoogste kwaliteit gravures op onze picknicktafels te garanderen. Deze machine is uitgerust met een CO2 laser en biedt precisie en duurzaamheid, ideaal voor het graveren van zowel teksten als logo’s op verschillende delen van de tafel.

ONGEËVENAARDE KWALITEIT

Kwaliteit zonder compromissen, altijd en overal.

Veelgestelde vragen over gegraveerde picknicktafels

Wij hebben een aantal veelgestelde vragen voor u op een rijtje gezet.

Het graveren van een picknicktafel biedt tal van voordelen, waaronder het toevoegen van een persoonlijke of professionele touch, het versterken van de merkidentiteit, en het creëren van een unieke en stijlvolle uitstraling. Daarnaast zijn onze gravures duurzaam en bestand tegen weersomstandigheden, waardoor ze jarenlang zichtbaar blijven.

Wij bieden de mogelijkheid om verschillende delen van de picknicktafel te graveren, waaronder de poten, bankjes en het tafelblad. Of je nu kiest voor een subtiele gravure op de poot of een opvallend logo op het tafelblad, wij zorgen ervoor dat jouw ontwerp perfect tot zijn recht komt.

De duur van het graveren hangt af van de complexiteit en grootte van het ontwerp. Over het algemeen duurt het graveren van een picknicktafel enkele minuten tot enkele uren. Wij nemen contact met je op om de specificaties en levertijd te bespreken zodra je bestelling is geplaatst.

De kosten voor het graveren van een picknicktafel variëren afhankelijk van de grootte en complexiteit van het ontwerp. Voor een gedetailleerde prijsopgave kun je een offerte aanvragen via onze offerte pagina. Wij zorgen ervoor dat je een eerlijke en transparante prijs ontvangt.

Ja, onze lasergravures zijn zeer duurzaam en bestand tegen diverse weersomstandigheden. Dit betekent dat de gravure jarenlang zichtbaar blijft, zelfs bij blootstelling aan regen, zon en andere elementen.

Absoluut! Je kunt jouw eigen ontwerp of logo aanleveren voor gravure. Wij zorgen ervoor dat het ontwerp nauwkeurig en duidelijk op de picknicktafel wordt gegraveerd met behulp van onze geavanceerde lasergraveermachines.