VRAAG EN ANTWOORD

Heb je vragen over onze Douglas picknicktafels, het bestelproces, of hoe je jouw nieuwe aanwinst het beste kunt onderhouden? Je bent hier aan het juiste adres! Op onze vraag en antwoord pagina vind je antwoorden op de veel gestelde vragen. Algemene informatie zoals waar je op moet letten, het onderhoud, materiaalsoorten, afmetingen en opties over picknicktafels hebben we handig op onze informatiepagina voor je overzichtelijk gemaakt. 

Bij Houtmoat staat kwaliteit voorop. Onze picknicktafels zijn gemaakt van 4,5 cm dik Douglas hout en gaan 10-15 jaar mee. Het gladde oppervlak, klaar voor verf of beits, vermindert splinters. Voor uw veiligheid verwerken we alle bevestigingsmaterialen verzonken, waardoor onze tafels veilig en duurzaam zijn.

“De duurzaamheid van onze picknicktafels weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit en milieuverantwoordelijkheid. Onze keuze voor Douglas hout onderstreept dit, aangezien het bekend staat om zijn robuustheid en levensduur van 10 tot 15 jaar. Douglas hout biedt natuurlijke weerstand tegen schimmels en ongedierte, waardoor het uitermate geschikt is voor buitengebruik. Wij zorgen ervoor dat elke tafel niet alleen een stijlvolle aanvulling is op je buitenruimte, maar ook een duurzame keuze die bijdraagt aan een groenere toekomst. 

Bij Houtmoat begrijpen we dat elke buitenruimte uniek is, daarom bieden we naast onze standaard selectie van kinderpicknicktafels en volwassen picknicktafels – variërend in lengtes van 130cm tot 300cm – ook de mogelijkheid tot maatwerk. Of je nu op zoek bent naar een specifieke maat die niet binnen ons standaard assortiment valt, of je hebt speciale wensen voor het ontwerp, wij staan klaar om samen met jou de perfecte picknicktafel te realiseren. Voor maatwerkoplossingen nodigen we je uit om contact met ons op te nemen of een offerte aan te vragen

Onze levertijd is altijd in overleg en maximaal 14 dagen. In de meeste gevallen kunnen wij binnen enkele dagen al leveren. 

Voor deze vraag hebben wij een informatiepagina “Onderhoud van een Douglas picknicktafel” opgesteld. Hier kun je alle tips en informatie vinden.

Absoluut!, de picknicktafels van Houtmoat zijn ontworpen om zowel in privésettings als in commerciële omgevingen uitstekend te presteren. Dankzij de robuuste constructie en het gebruik van duurzaam Douglas hout zijn onze tafels uitermate geschikt voor bedrijven, recreatiegebieden, scholen, en meer. Ze bieden niet alleen een solide en aantrekkelijke zitoplossing voor gasten en bezoekers, maar dragen ook bij aan de esthetiek van de buitenruimte.

Voor zakelijke klanten hebben we specifieke informatie beschikbaar op onze zakelijke pagina, waar u meer kunt ontdekken over onze oplossingen op maat voor elke commerciële behoefte. Neem gerust contact met ons op voor meer details of bezoek onze website om te zien hoe we uw buiten- of binnenruimte kunnen transformeren.

Houtmoat zet zich actief in voor duurzaamheid en gemeenschapsbetrokkenheid. Door te kiezen voor Douglas hout, gebruiken we een natuurlijk duurzame houtsoort die bijdraagt aan de levensduur en kwaliteit van onze producten. Bovendien adopteren we via adopteerregenwoud.nl voor elke verkochte picknicktafel 2m² regenwoud, ondersteunen we de bescherming van deze essentiële ecosystemen en dragen we bij aan het behoud van de biodiversiteit.

Houtmoat heeft geen showroom maar het is wel op afspraak te komen kijken. Vaak hebben wij wel een tafel op voorraad staan. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Afhankelijk van de afstand leveren wij de picknicktafels zelf bij u af. In sommige gevallen maken wij gebruik van vervoersbedrijven. De tafels worden standaard volledig geleverd. U kunt er ook voor kiezen een tafel aan te schaffen als bouwpakket. Bekijk deze informatie pagina over de opties voor meer informatie.

Het grootste verschil tussen een Houtmoat picknicktafel en een Gamma picknicktafel, Karwei picknicktafel en/of Hornback picknicktafel zit hem in de houtsoort en de dikte van het hout. Deze picknicktafels zijn vaak gemaakt van goedkoper hout zoals vuren of grenen. Daarnaast is de dikte van de planken vaak tussen de 2 en maximaal 4 centimeter.