DOUGLAS PICKNICKTAFELS UIT GELDERLAND

Vind Jouw perfecte Douglas picknicktafel in Gelderland.

In Gelderland biedt Houtmoat duurzame Douglas picknicktafels aan, perfect voor elke buitenruimte. Vervaardigd uit topkwaliteit Douglas hout, staan onze tafels garant voor robuustheid en weersbestendigheid. Beschikbaar in afmetingen van 180 cm tot 300 cm, bieden wij veelzijdigheid aan die elke behoefte vervult. Ook aan de kinderen is gedacht met onze kinderpicknicktafel. Daarnaast zijn maatwerkoplossingen beschikbaar tegen lage prijzen, met leveringsopties door heel Gelderland en Nederland. Onze picknicktafels zijn de duurzame keuze voor iedereen die belang hecht aan kwaliteit en het milieu. Met Houtmoat kies je voor een stijlvolle en duurzame toevoeging aan je buitenruimte.

Kies voor Houtmoat, kies voor kwaliteit. Onze Douglas picknicktafels in Gelderland zijn niet slechts tafels; ze zijn ontmoetingspunten waar herinneringen tot leven komen, verhalen gedeeld worden en de Gelderse gemeenschap dichter bij elkaar komt. Ontdek ons assortiment vandaag nog en vind de ideale picknicktafel voor jouw buitenruimte.

Bekijk onze picknicktafels
Borrelen doe je op een Douglas Picknicktafel

Waar leveren wij?

Wij leveren in en rond onderstaande plaatsen in de provincie Gelderland. Staat je plaatsnaam er (nog) niet tussen? Geen probleem! Onze Douglas picknicktafels worden door heel Nederland geleverd. 

> Nijmegen
> Arnhem
> Apeldoorn
> Ede
> Doetinchem
> Harderwijk
> Tiel
> Zutphen

> Wageningen
> Wijchen
> Barneveld
> Culemborg
> Zevenaar
> Elburg
> Nunspeet
> Buren

> Druten
> Duiven
> Brummen
> Voorst
> Berkelland
> Putten
> Heerde
> Lingewaard

Houtmoat Douglas kindertafel

KINDERTAFEL 130 CM

Geschikt voor 4-6 kinderen

Vanaf € 224,00 

Meer informatie
Houtmoat Douglas kindertafel

KINDERTAFEL 130 CM

Geschikt voor 4-6 kinderen

Vanaf € 224,00 

Meer informatie